A Gyermekszem Kft-t 2005-ben alapítottuk játszóterek építésére. Már az első három évben több mint félszáz játszóteret építettünk Magyarország szerte, megbízóink túlnyomó többségben települési önkormányzatok és óvodák közül kerültek ki. Első pillanattól fogva nagy hangsúlyt helyeztünk a biztonságra, nem csak az eszközök kiválasztásánál, hanem a telepítésnél is.

 

játszótér építésjátszótér építésjátszótér építés

2008 cégünk életében a változások éve volt. Játszótéri eszközkínálatunk fémből és fából készült termékekkel bővült, utcabútor esetén a standard parkberendezéseink mellett exkluzív termékeket is felvettünk a kínálatunkba.

játszóház tervezésjátszóház tervezésjátszóház tervezés

Ugyanebben az évben megrendeléseinkkel átléptük az országhatárt. Számtalan projektet valósítottunk meg azóta Európa-szerte: Szlovákiában, Romániában, Horvátországban, Ausztriában, Németországban és Olaszországban.

utcabútorutcabútorutcabútor
 

Ebben az évben kezdtük meg beltéri beszállítói hálózatunk kiépítését is és építettük meg első beltéri játszóházunkat Magyarországon. Azóta több mint 30 beltéri játszóház kivitelezése fűződik a nevünkhöz Magyarországon, Szlovákiában és Olaszországban.

játszóház felszerelésjátszóház felszerelésjátszóház felszerelés

2010-es év is fordulópontnak bizonyult cégünk történetében. Elkészült az első családi szórakoztató központunk, és megépült az első külföldi beltéri játszóházunk. Fontosnak éreztük, hogy cégnevünk is tükrözze, hogy játszóterekre illetve játszóházakra komplex megoldásokat tudunk nyújtani – nemzetközi szinten is. Nevünket ezért International Play Solutions – Gyermekszem Kereskedelmi, Szolgáltató és Gyártó Korlátolt Felelősségű Társaságra (rövidített elnevezés: IPS-Gyermekszem Kft.) változtattuk, az angol megnevezéssel segítve külföldi beszállító partnereinket és megrendelőinket cégünk nevének kiejtésében.

játszóház budapestjátszóház budapestjátszóház budapest

2011-ben megépült első beltéri kalandparkunk, amely természetes alapanyagának köszönhetően új távlatokat nyit a hagyományos labirintus játszóházak építése mellett.

játszóházak tervezésejátszóházak tervezésejátszóházak tervezése

2012 elején arculatot újítottunk, melynek letisztultabb formai elemeivel az elmúlt évek változásait kívánjuk visszatükrözni. Vállalatunk alapításakor termékeinkkel elsősorban a kisgyermekeket céloztuk meg. Az eltelt években azonban termékválasztékunk a piaci igényekhez igazodva folyamatosan bővült és bővül…